3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ

3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ
12600 LA VALL D'UIXÓ

NÚVOL DE PARAULES

Sabries dir i escriure quantes paraules hi ha en el núvol? Podries assenyalar d'eixes paraules quatre verbs, cinc noms, tres adjectius, quatre articles,tres preposicions?

dissabte, 2 de juny del 2012

28ena SETMANA DE LA PRIMAVERA

Aquesta setmana el CEIP Blasco Ibáñez de la Vall d'Uixó ha celebrat la seva tradicional Setmana de la primavera al voltant del projecte d'enguany: "Tenim una revista".Es tracta d'un dels esdeveniments més esperats per tots nosaltres, ja que es combinen les activitats del cole amb altres de caràcter més lúdic. L'escola s'obri al barri, moment important per a donar a conèixer el nostre centre, i que compta amb la col·laboració de les famílies participant en les activitats programades.
Les activitats que es treballen en classe queden reflexades en els murals dels passadissos. També han col·laborat l'Associació de Veïns del barri i el Centre d'Esplai.En el pati hem fet tallers, gimcana, cross i una activitat que sempre ens motiva: el partidet de futbol sala front als alumnes del Centre Ocupacional IVADIS.
Aquestes i moltes altres activitats són una mostra de la nostra Setmana Cultural, un motiu de participació i col·laboració de tota la Comunitat Educativa. Us deixem un plegat d'imatges de les diferents acitivitats.
Alumnes de 6é

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada