3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ

3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ
12600 LA VALL D'UIXÓ

NÚVOL DE PARAULES

Sabries dir i escriure quantes paraules hi ha en el núvol? Podries assenyalar d'eixes paraules quatre verbs, cinc noms, tres adjectius, quatre articles,tres preposicions?

dijous, 24 de juny del 2010

AMB EL FESTIVAL S'HA TANCAT EL CURS

Per fi, el passat dimarts 22 de juny pel matí i en un dia assoleiat, puguérem portar a terme el festival previst durant la setmana de la primavera d'enguany, per celebrar els 25 anys del col·legi i que el mal oratge ens ho impedí. Començà aquest festival amb el lliurament dels diferents premis (poesia, dibuix, futbol) que havien quedat pendents ,per a deixar pas després a les diferents i brillants actuacions de tots els cursos des dels més menudets fins als grans. El festival queda rematat per una desfilada de models a càrrec dels alumnes del tercer cicle i amb un bonic detall per part dels alumnes de 6é
( que s'acomiadaven del col·legi) amb tots els mestres del centre, agraint-los l'esforç envers de la seva educació al llarg de tots els cursos que han estat en el "cole". Jo com a tutor i en nom de la resta de professors, els desitge sort en la nova etapa educativa que iniciaran el curs vinent i comentar que encara que ha estat un treball per moments difícil i dur, pense que ha valgut la pena i que sempre els tindré presents. Com homenatge els deixe una cançó que de segur coneixen. Des del cicle i amb la nova incorporació d'alumnes esperem continuar i millorar aquest blog. BON ESTIU A TOTS!!!

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada