3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ

3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ
12600 LA VALL D'UIXÓ

NÚVOL DE PARAULES

Sabries dir i escriure quantes paraules hi ha en el núvol? Podries assenyalar d'eixes paraules quatre verbs, cinc noms, tres adjectius, quatre articles,tres preposicions?

dissabte, 19 de març del 2011

CARNESTOLTES, MOLTES VOLTES!!!

El passat 25 de febrer, l'escola celebrà un any més Carnestoltes. El nostre centre inclou aquesta activitat dintre del projecte anual i que aquest curs 2010/2011 es defineix com "Som una Escola de Cine". Clar està el tema de les disfresses girava al voltant de les pel·lícules de cine. Així els alumnes d'infantil anaven disfressats de "Bob Esponja"; els del primer cicle de "Bitxos"; el segon cicle de "Toy Story" i els del tercer cicle ens disfressàrem de "ShreK".
Tot i que gotejava un poc, per la vesprada eixírem pel barri amb el passacarrer tradicional; pares, mares, iaios i demés gent s'acostà per veure'ns passar, amb gran alegria per part de tots. Al tornar al col·legi ,vàrem llegir el testament del rei Carnestoltes i després de les fotos, ens reconfortàrem del dia un poc geladet prenent una magnífica xocolatada acompanyada de la magdalena corresponent. Què "guai" ens ho passàrem!!!!.
Si punxeu ací voreu moltes fotos d'aquesta celebració.
Sokaina, Nerea, Jose Vte. (5é de primària)

1 comentari:

  1. allo va ser mes divertit q divertit, tinc ganes de que torne un altre dia com ixos.


    de nadia saiz esteve

    ResponElimina