3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ

3r CICLE CEIP BLASCO IBAÑEZ
12600 LA VALL D'UIXÓ

NÚVOL DE PARAULES

Sabries dir i escriure quantes paraules hi ha en el núvol? Podries assenyalar d'eixes paraules quatre verbs, cinc noms, tres adjectius, quatre articles,tres preposicions?

dimarts, 15 de novembre del 2011

PEL NOVEMBRE A L'ARQUET

Carregats amb les motxilles, els entrepans i la carpeta de treball i amb moltes ganes de passar-lo bé, començàrem el passat dijous 10 de novembre l'excursió que ens debia portar fins el paratge de l'Arquet de Fondeguilla. Després de passar pel barri del Roser i la fi del barri del Carbonaire ens endinsàrem en la muntanya pel barranc d'Aigualit fins a arribar al coll del mateix nom.Penyalva, Penya Migdia, Sants de la Pedra com a testimonis de més prop o de més lluny del nostre pas. Una de les tasques era recollir, per grups,mostres de vegetació per a fer després un mural de classe. Romer, tomillo, baladre, jonc, margalló...En el coll d'Aigualit Joan A. intentà fer l'activitat d'orientació i el croquis de la zona, però com es prestava poca atenció quedà a mitges. Després de fer aquesta parada enfilarem la coneguda com a senda dels "hippies" per baixar fins al paratge de l'Arquet on dinàrem i jugàrem una bon ratet.Rosa s'encarregà en tot moment d'agafar les fotos. El paratge ,entre parets del barranc, molt bonic i recomanable per a visitar-lo. Alguns no feren cas i s'atreviren a ficar-se en l'aigua. Un xicotet problema tècnic (el camí estava tallat i el cotxe que ens arrimava l'aigua de reserva no podia passar) ens portà a baixar fins a l'entrada de Fondeguilla a la antiga Font del Frare on paràrem i jugàrem un ratet més.Després ja dintre del poble estiguèrem uns minuts en una zona d'esplai des d'on enfilàrem a través del barranc de Sant Josep el camí fins al col·legi. Arribàrem un poc cansats però contents. El dia per cert esplèndid. Si en cliqueu voreu els millors moments d'aquest dia!!!!










Alumnes de 5é i 6é

11 comentaris:

  1. me e candat molt pero me lo e pasat molt be i la altra excursion anire graciessssssssssss

    ResponElimina
  2. me canse molt pero me lo e pasat molt be a la proxima excursio anire moltes gracies

    ResponElimina
  3. de parte de alex me lo e pasado muy bien.

    ResponElimina
  4. aunque llo no vaig anar segur q sel varen pasar molt be i a la proxima excursi vui anar molt contenta.


    de :nadia saiz esteve

    ResponElimina
  5. Madre mía, vaya excursion la del l'Arquet pero bueno nos lo pasamos bien todos los compañeros y los niños de quinto se metieron a la balsa bueno una excursion chula y estaba muy chulo lo del el arquet chao por soraya

    ResponElimina
  6. ha sido muy cansado pero muy divertido. normando

    ResponElimina
  7. me parece todo guay muy divertido

    de Mohamed

    ResponElimina
  8. el viaje ha sido cansado pero divertido. Iván

    ResponElimina
  9. fue un dia muy divertido y muy cansadizo jajaja pero lo pasamos muy muy bien jajaj de parte de Samara y de Desire y Amanda y Ramon (la Desire se cayoo jajajajaj y se manchó el culo de barro )deww

    ResponElimina
  10. Yo me lo he pasado muy en la excursion paremos almozar y me e cansado mucho al subir Joantoni iva como una moto pero al final lleguemos a l'alquet i Rosa decia ¡¡¡¡¡ guauuu que chulo!!! porque no habia nunca ai y al llevar teniamos que bajar un baranco y tambien pasar un ria con piedras. Pero nos reimos mucho con Rosa jajajja, i los 5ª y 6ª se algunos se metieron a l'agua que estaba congelada pero bueno se no como no se contiparon, despues todos mojados y cuando Maricarmen venia para l'aquet no pudo pasar con el cotxe i nos fuimos a unas mesas que habian alli. Mientras que los maestros comian estaban cogiendo mangranas i sin lavarlas se las comian ¡¡¡que asco pero bueno!!!!! me lo e pasado muy!!!!!!!!!!!!! dewwwwwwww.

    ResponElimina
  11. de parte de sandra mata lara

    ResponElimina